In 2000 begonnen wij, Dave en Jessica, onze ijssalon La Cosina te Renkum op de Dorpsstraat 14. Na telkens een kleine verbouwing werd het winkeltje waarin wij ingetrokken waren steeds iets groter. In 2001 werd de ijsproductie aan de achterzijde gerealiseerd en in loop der tijd is de voorzijde wat gemoderniseerd en breder geworden door een bestaande hal bij de ijssalon te betrekken.

Medio 2006 kwamen er prille plannen om een deel van de Dorpsstraat te herontwikkelen, plan Oosterpoort was geboren. Uiteindelijk duurde dit nog een aantal jaar voordat er groen licht gegeven werd.

In 2010 hebben we 3 jaar op een tijdelijke locatie onze ijssalon voortgezet in het vertrouwde dorp. Gelukkig konden we in 2013 ons seizoen starten op nagenoeg onze oude plek aan de Dorpsstraat 12. Dankbaar voor waar we nu staan op de nieuwe lokatie, met goede herinneringen aan ons oude pandje, hopen wij nog vele leuke seizoenen te beleven in Renkum.

In onze branche komen we veel smaakvervlakking tegen, dit is echt jammer. ‘Potjes mensen’ noemen we het wel eens gekscherend. Werken met pure producten is onze passie. Zelfontwikkeling, bijleren en je verdiepen in de producten is essentieel om steeds een ander en mooier ijsje te creëren.

 

web_2xsepia

web_winkelduo