Ons nieuwe pand is één van de energiezuinigste ijssalons van Gelderland.
Er wordt onder meer gebruik gemaakt van warmtepompen om te koelen en verwarmen, energiezuinige vriesinstallaties en de ijsmachines zijn uiteraard energie- en waterbesparend.

Duurzaam, betrouwbaar, efficiëntie en uitstraling waren de sleutelwoorden voor de keuze van de apparatuur en de leverancier die ons zou gaan bijstaan. Verder kijken dan alleen de aanschafprijs; wat zijn de exploitatie kosten, het energieverbruik, de levensduur, de storingsgevoeligheid. Duurzaamheid en milieu telden zwaar mee. Dit alles leidde naar onze keuze voor Slob Koudetechniek.

Samen met Slob Koudetechniek ons plan gemaakt en gerealiseerd. Zo hebben zij ijsbewaar-vrieskasten op maat gemaakt en deze samen met de ijsvitrine voor 30 smaken gekoppeld aan een high-tech energie besparend en betrouwbaar koelaggregaat; een Bitzer multiplexcompressor met geïntegreerde fequentieregelaar die het gehele vriesproces van onze apparatuur voor haar rekening neemt. Daarnaast leverde Slob Koudetechniek ook de warmtepomp voor het optimale binnenklimaat, koelen en verwarmen, alle apparatuur energiezuinig en uiterst betrouwbaar. De Kalte Rudi ijsmachine en Pasteuriseerketels completeren ons vakmanschap. Zo combineren we laag energie- en waterverbruik met ongekend hoge productiecapaciteit. De combinatie van liefde en passie met optimale techniek en ingrediënten van biologische en/of duurzame afkomst creëert ons gezond en smaakvol ijs!

Wij hebben nu een paar seizoenen gewerkt in onze nieuwe ijssalon. Het is het een dagelijks feest om te ervaren dat alles klopt.

 

webijsmachine